Supraveghere Video, Sisteme de Detectie si Antiefractie

MABEC proiecteaza si instaleaza cele mai avansate sisteme de alarma. Tehnologia folosita, permite adaptarea componentelor selectate si instalarea unor sisteme de alarma personalizabile, pastrand estetica designului.
Unul dintre punctele forte ale companiei reprezinta serviciile de instalare a sistemelor active de securitate ce functioneaza atat intern cat si extern, concepute pentru edificii rezidentiale, constructii industriale si cladiri comerciale.

MABEC ofera o gama larga de solutii integrate pentru solutionarea cerintelor clientilor sai si anume:
• Sisteme de supraveghere video
• Sisteme de detectare a intruziunilor
• Sisteme de control al accesului

Sisteme de supraveghere video

Sistemul de supraveghere video poate detecta si stoca evenimentele programabile pe suport digital sau de la distanta prin consultarea cu PC-uri/smartphone-uri, prin trimiterea de SMS-uri, e-mail/e-maps. Aplicatiile integrate cu sistemele CCTV, oferite de MABEC sunt: POS Point of Sale (pentru controlul caselor de marcat sau ATM-uri), LPR-License Plate Recognition (pentru identificarea placutelor de inmatriculare), M&UOD-Missing and Unattending Object Detection (pentru a verifica bagaje, colete, etc.) si AMD Advanced Motion Detection (pentru a imbunatati performanta de control si pentru a reduce alarmele false).

Sistemul de securitate anti-efractie

MABEC proiecteaza si instaleaza sisteme antiefractie „la cheie”(echipate cu dispozitive de control de intrare prevazute cu senzori de interior si perimetru, de iesire). Acestea asigura un serviciu complet, din faza de executie, pana in faza post-vanzare, creat pentru siguranta cladirilor publice si private si securizarea perimetrului instalatiilor PV. Compania prin intermediul filialei sale MABEC Trading, este certificata sa implementeze sisteme antiefractie; prin colaborarea cu importanti producatori de sisteme de securitate din industrie, ofera sisteme personalizate de servicii antiefractie, care respecta nevoile fiecarui client.

Controlul accesului

MABEC are o vasta experienta in instalarea sistemelor de urmarire a controlului accesului si prezentei. Aceste sisteme au rolul de a controla si monitoriza fluxul persoanelor care tranziteaza incinta. Accesul este detectat prin cheile electronice, insigne sau cu ajutorul sistemului biometric (verificarea amprentelor, a ochilor, a trasaturilor faciale). Sistemul dispune de un calculator personal care permite controlul in timp real al tuturor datelor colectate de echipamentul de control. Prin urmare, acesta are un grad foarte ridicat de importanta a securitatii, cu posibilitatea de a conecta acest sistem la alarma mentionata.

Solutii speciale pentru sisteme fotovoltaice

MABEC proiecteaza si instaleaza sisteme de supraveghere video si sisteme de antiefractie pentru protectia si securizarea perimetrului sistemelor fotovoltaice. Serviciile oferite includ solutii perimetrale sau solutii integrate cu sistem de supraveghere video si de control al accesului. Toate solutiile de supraveghere sunt completate cu un sistem intern automat ce are rolul de a verifica constant activitatea si de a alerta in caz de defectiune. Sistemul de supraveghere ofera o functionare eficienta, evitand orice situatie neplacuta, ce poate afecta activitatea sistemul fotovoltaic.
One average, a typical American home would require a small turbine with a 5-KW generating capacity to meet all its electricity needs Macenas etos sit amet.
One average, a typical American home would require a small turbine with a 5-KW generating capacity to meet all its electricity needs Macenas etos sit amet.
One average, a typical American home would require a small turbine with a 5-KW generating capacity to meet all its electricity needs Macenas etos sit amet.
img-04

Services We Offer

We specialize in consulting in choosing and actually installing doing the  of both full-cycle batteries.

EnglishItaly